Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بازيگر سريال خوش رکاب گفت: من برخي از اين به اصطلاح فيلم‌ها را مي‌بينم و به خودم مي‌گويم که اگر به من پيشنهاد مي‌شد قطعاً آن را رد مي‌کردم. بعد مي‌بينم که همان فيلم به فروش 15 ميليارد توماني يا بيشتر رسيده است. به گزارش گروه رسانه هاي خبرگزاري تسنيم، محمد کاسبي بازيگر پيشکسوت سينما و تلويزيون که از سال 61 با بازي در فيلم مرگ ديگري به عرصه سينما پا گذاشت و پس از آن با سريال خوش رکاب محبوبيتي دوچندان در ميان مردم پيدا کرد در گفت‌وگو با ميزان در خصوص فعاليت‌هاي اخير خود در عرصه بازيگري گفت: در حال حاضر به مدت پنج ماه است که بازي در سريال سر دلبران به کارگرداني محمدحسين لطيفي را در کنار دوستاني همچون جعفر دهقان و جهانبخش سلطاني پشت سر مي‌گذارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با تاکيد بر کيفيت بالاي سريال سر دلبران افزود: اين مجموعه در حال حاضر مرحله توليد و فيلمبرداري را پشت سر گذاشته و به احتمال فراوان تا 4 ماه ديگر هم ضبط آن به طول خواهد انجاميد. در ابتدا قرار بود سريال سر دلبران براي ماه مبارک رمضان سال گذشته آماده شود، اما با توجه به سنگين بودن پروژه و همچنين تاکيد محمدحسين لطيفي مبني بر ساخت سريالي با کيفيت به آن زمان نرسيد.
بازيگر فيلم رفقاي خوب طولاني بودن زمان توليد اين مجموعه را دليلي بر کيفيت بالاي آن خواند و بيان کرد: اين سريال کار پربازيگري بوده و محمدحسين لطيفي هم با دقت و صبر زيادي آن را جلوي دوربين مي‌برد. صبر و تاملي که فکر گروه کارگرداني و بازيگران پشتش بوده و اين کار را از ساير آثار جدا خواهد کرد. به شخصه از روند توليد بسيار راضي بوده و اميدوارم مخاطب با سريال ارتباط برقرار کند.
وي در خصوص زمان احتمالي پخش سريال سردلبران اذعان کرد: به نظر من بهترين زمان براي پخش سر دلبران با توجه به مناسبتي بودن آن و حال و هواي ماه رمضان، رمضان سال آينده است. البته با توجه زمان باقي مانده از فيلمبرداري و مراحل پس از توليد تا همان موقع هم آماده مي‌شود. اين زمان براي پخش بسيار مطلوب است مگر اينکه مجبور باشيم در زماني ديگر و به دلايل نبود برنامه آن را روي آنتن ببريم.
بازيگر سريال خوش رکاب با اشاره به روند نادرست توليد برخي آثار سينمايي و تلويزيوني تصريح کرد: واقعاً از بازي در برخي مجموعه‌ها خسته شده‌ام و ديگر نمي‌خواهم به هيچ وجه چنين آثار نازلي را تجربه کنم. بعضي فيلمسازان هستند که هر روز 10 تا 15 دقيقه کار را مي‌بندند و اين به نظر من به هيچ وجه قابل دفاع نيست.اين کار‌ها به نوعي سري‌دوزي است و قطعاً محصول بدقواره‌اي را تحويل مخاطب مي‌دهد. به همين دليل مخاطب اين آثار را پس زده و اکثر کارها بدون هيچ محتواو عمقي اکثراً شبيه يکديگر هستند.
وي رواج تله فيلم‌سازي را يکي از دلايل توليدات سرسري خواند و ادامه داد: من نمي‌فهمم برخي از دوستان چگونه با اين سرعت يک اثر را آماده مي‌کنند. مثلاً در سينما به صورت نرمال 45 روز براي يک فيلم زمان در نظر مي‌گرفتند، ولي از زماني که ساخت تله فيلم‌ها رواج پيدا کرد همه چيز به هم ريخت و بسياري از اين دست آثار طي 10 روز فيلمبرداري مي‌شدند. اين اتفاق متاسفانه در برخي سريال‌ها هم تسري پيدا کرد و به اين آثار نيز ضربه مهلکي وارد آورد. چطور مي‌شود اثري ده روزه اتفاق کيفي را رقم بزند؟ متاسفانه براي اين آثار هزينه‌هايي مي‌شود که اکثراً بازگشتي هم ندارند.
بازيگر سريال مريم مقدس هنرمندان را موظف به رعايت حق‌الناس دانست و افزود: ساخت آثار سري‌دوزي و سريع که ضعيف هم هستند دور ريختن بيت‎‌المال مردم است و حق‌الناس محسوب مي‌شود. اين سازندگان در قبال مردم مسئول هستند و حتماً در آن دنيا جواب پس مي‌دهند. دوستان فکر نکنند که فقط بابت گناهان در آن دنيا بازخواست مي‌شوند. مسئولين فرهنگي بايد بدانند بابت رقم به رقم بودجه‌اي که از بيت‌المال هزينه مي‌کنند بايد در محضر خداوند پاسخگو باشند. خدا را شکر مي‌کنم که همواره بازيگر بوده و هيچ وقت چنين مسئوليت سنگيني را نداشته‌ام.
وي ارتباط درست با مخاطب را وظيفه هر اثر دانست و بيان کرد: شما وقتي اثري توليد کنيد که مخاطب نداشته بابت يک ريال هزينه توليد آن اثر هم مسئول هستيد. کار هنري زمان مناسب و فکر درست مي‌طلبد و من خوشحالم که لطيفي در سر دلبران به درستي کار را با فکر و صبر کامل انجام مي‌دهد.
بازيگر فيلم نفوذي حضور برخي تهيه‌کنندگان را عاملي براي انحراف در کيفيت آثار توصيف کرد و اضافه کرد: در يک فيلم استاندارد روزانه دو يا سه دقيقه در طي روز فيلمبرداري مي‌شود، اما برخي تهيه‌کنندگان هستند که با فشار بر کارگردان وي را به زمان کمتر سوق مي‌دهند تا مجبور شود پروژه را در زماني کمتر توليد کند تا هزينه‌ها کمتر شود. اين اتفاق بدون شک به توليد اثري بي‌کيفيت منجر خواهد شد، اثري که مخاطب نيز آن را پس مي‌زند.
کاسبي دليل کم کار شدن خود در سينما را اينگونه توصيف کرد: من سخت‌گير هستم و هر کاري که پيشنهاد شود را قبول نمي‌کنم. در اين سال‌ها پيشنهادات زيادي داشتم، اما ملزم نيستم به هر کاري جواب مثبت بدهم. من سعي دارم که همواره کار خوب انتخاب کنم زيرا نسبت به انتخاب‌هايم مسئول هستم و خدا را شکر مي‌بينم که کار‌هاي قديمي من هم هنوز در شبکه‌هاي داخلي و شبکه‌هايي مثل آي-فيلم بار‌ها تکرار و پخش مي‌شود.
وي ادامه داد: اين تکرار و موفقيت نشان مي‌دهد اثر کار خود را کرده و خوب بوده و مخاطب باز هم با گذشت زمان آن را دوست دارد. من کار خوب انتخاب مي‌کنم و براي کار خوب هم بايد انتظار کشيد. نمي‌گويم که کار خوب کلاً نبوده و توليد نشده، شايد بهتر است بگويم که طي اين سال‌ها کار خوب به من پيشنهاد نشده است.
بازيگر سريال سه در چهار با اشاره به فروش ميلياردي برخي فيلم‌هاي سينمايي افزود: اگر بخواهيم معيار فروش زياد يک فيلم را به حساب موفقيت آن بگذاريم کار درستي نيست. شايد برخي فيلم‌هاي قبل انقلابي را در سينما بگذاريم و فروش چند ميلياردي کنند و مردم براي ديدنشان صف بکشند، اما آيا اين دليلي بر خوب بودن اثر است و يا اينکه جامعه آن فيلم را درست انتخاب کرده است؟ بسياري از آثار پرفروش سينماي امروز هم متاسفانه در همين جرگه قرار مي‌گيرند.
وي در همين راستا و درباره افت سليقه مخاطب سينما ادامه داد: ما نمي‌توانيم هميشه به سليقه مخاطب احترام بگذاريم و بگوييم انتخاب آن‌ها درست است. مثلاً همين فيلم‌هايي که اين روز‌ها مي‌فروشند نمونه بسيار خوبي هستند. من برخي از اين به اصطلاح فيلم‌ها را مي‌بينم و به خودم مي‌گويم که اگر به من پيشنهاد مي‌شد قطعاً آن را رد مي‌کردم. بعد مي‌بينم که همان فيلم به فروش 15 ميليارد توماني يا بيشتر رسيده است. با خودم فکر کرده و مي‌گويم با همه عشقي که به مردم دارم بعضي مواقع بد سليقه مي‌شوند. فروش بالا هيچ وقت نمي‌تواند ملاک خوب بودن اثر باشد و يا بلعکس فروش کم، دليلي بر بد بودن فيلم نيست.
بازيگر سريال سردلبران اضافه شدن بخش سينماي هنر و تجربه را اتفاقي مثبت در سينماي ايران دانست و تاکيد کرد: سينماي تجربي ما روند بسيار خوبي دارد و فيلم‌هايي هستند که اين روز‌ها در بخش سينماي هنر و تجربه روي پرده مي‌روند. اين فيلم‌ها خوب، تاثيرگذار و مفهومي هستند و نفروختن آن‌ها به دليل هجمه فيلم‌هاي بدنه دليلي بر بد بودن آن‌ها نيست. اتفاقاً اين آثار درجه کيفي بسيار بالايي دارند و بايد از آنها دفاع کرد.
وي واژه بفروش بودن فيلم را ويروس اين روز‌هاي سينما دانست و تصريح کرد: يک زماني ما براي ديدن فيلم کلي مشکلات داشتيم و سينماها به کيفيت امروز نبود اما الان زمانه عوض شده و همه چيز در يک گوشي موبايل خلاصه مي‌شود. اين روز‌ها مردم دوست ندارند غير خنده ببيند و توليدات هم به همين سمت رفته است. همه چيز سريع و لحظه‌اي شده سليقه مخاطب را عوض کرده و آن‌ها را تنبل بار آورده است.
اين بازيگر پيشکسوت سينما و تلويزيون سريال خوش رکاب را بهترين سريال کمدي بعد از انقلاب توصيف کرد و افزود: ما در تاريخ سريال سازي ايران روي دست، خوش رکاب نداريم. خوش رکاب ستاره‌اي در عرصه سريال‌سازي بوده که همچنان در حال تابيدن است، زيرا در آن سريال در کنار خنداندن مخاطب مفهوم بزرگي در جريان بود. سريال‌هايي مثل خوش رکاب خيلي سخت در اين سال‌ها تکرار شده‌اند، زيرا اکثر آثار فقط به خنداندن مخاطب فکر مي‌کنند و مفهوم را کاملاً قرباني اين موضوع کرده‌اند.
وي وظيفه اهل رسانه را در تعيين مسير درست هنر بسيار بزرگ دانست و ادامه داد: من با اين سابقه و تجربه اعتقاد دارم که اگر وضعيت سينما و تلويزيون خوب يا بد است بالاي 80 درصد آن بر عهده مطبوعات است و اگر بد شده اين صنف هم مقصر هستند. مطبوعات بايد خطر را تشخيص داده و با تحليلي دقيق و عميق به نظاره آثار بنشينند و با نقدشان موجي را به همراه خود بياورند و به داد سينما برسند. اين دوستان در اولين گام بايد به آگاهي بخشي به جامعه و تنوير افکار فکر کنند چرا که وضعين هنر سينما وخيم است.
کاسبي تاثير مطبوعات را بنيادي توصيف و بيان کرد: مطبوعات بايد بيايد و بگويد مثلاً فيلم فلان کارگردان چرا با اين محتوا و ساختار مضخرف بايد 15 ميليارد تومان بفروشد. خبرنگاران بايد مردم را با اين قضايا آشنا کنند تا مخاطب نسبت به واقعيت‌هاي سينما آگاه شود. اين جا جايي است که بايد قلم بي واهمه به ميان آيد و وظيفه سخت مطبوعات همين جا معنا پيدا مي‌کند.
وي با اشاره به بروز حاشيه و درگيري‌هاي به وجود آمده اخير بين مطبوعات و هنرمندان تصريح کرد: متاسفانه اين روز‌ها رابطه خوبي بين برخي هنرمندان و رسانه‌ها وجود ندارد. شنيده‌ام برخي دوستان خبرنگار مي‌گويند که اگر ما نبوديم شما نبوديد و جايگاه امروز شما به دست ما ساخته شده است. من هم از خبرنگاران اين سوال را دارم که شما کجا هستيد که وضعيت سينما به اينجا رسيده است؟ يعني اصلاً شما کجا بوديد که وضعيت فرهنگ ايران اينجا رسيده است؟
کاسبي با اشاره سخت‌گيري خود براي انتخاب نقش، مطبوعات را نيز ملزم به رعايت اين سخت‌گيري دانست و خاطرنشان کرد: هنر من بازيگري است و سعي مي‌کنم به هرکسي نفروشم‌اش پس در هر فيلمي هم بازي نمي‌کنم. برخي مواقع دوستان مي‌گويند برو و در فلان فيلم بازي کن که اگر تو نروي بقيه بازي مي‌کنند ولي بدون شک من هيچ وقت شرافت خود را زير پا نمي‌گذارم. من تمام اين سال‌ها در آرامش زندگي کرده‌ام و هميشه سعي داشته‌ام تا زندگي‌ام را آلوده نکنم و با انتخاب غلط از مسير خارج نشوم. از صميم قلب آرزو مي‌کنم و اميدوارم خبرنگاران هم قدر قلم خود را بدانند، آلوده نشوند و آن را به هر قيمتي خرج نکنند.
انتهاي پيام/
بازگشت به صفحه ساير رسانه‌ها

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۵۰۹۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد

فیلم سینمایی «مست عشق» به نویسندگی و کارگردانی حسن فتحی محصول مشترک ایران و ترکیه است که به  رابطه مولانا با شمس تبریزی  پرداخته و تأثیر فراوان شمس بر زندگی و اشعار مولانا، عشق او به خدا را به تصویر کشیده است. پارسا فیروزفر، شهاب حسینی، حسام منظور، هانده آرچل، بوراک توزکوپاران، بوران کوزوم از بازیگران این فیلم سینمایی هستند.

«مست عشق» درگیر ظاهرسازی شده است

رضا منتظری کارشناس و منتقد سینما درباره فیلم سینمایی مست عشق کاری از حسن فتحی صحبت کرد و گفت: موضاعات عرفانی و تاریخی به دلیل سایه سنگین معنایی‌ای که دارند در چنبره فرمول های درام نویسی خیلی دشوار و سخت می‌توانند به تصویر کشیده شوند؛ به همین دلیل اغلب فیلم‌هایی که در این حوزه شاهد آن‌ها هستیم یا معناگراهای سطحی‌نگر هستند یا فقط شاهد یک سری ظاهر سازی و زرق و برق‌های تاریخی در طراحی صحنه ، لباس یا جلوه‌های ویژه هستیم.

وی ادامه داد: از این رو مهم ترین مسئله و معضل « مست عشق» این است که بیش از مقوله مهم درام پردازی و فیلمنامه نویسی درگیر ظاهر سازی شده است. این فیلم سینمایی درگیر این است که طراحی صحنه، لباس با شکوه و هنروران فراوانی داشته باشد؛ اما در سطحی ترین اتفاقات ممکن لنگ است یعنی برای مثال دوبله فوق‌العاده ضعیفی دارد و نمی‌تواند مخاطب را جذب خود کند.

این منتقد سینما افزود: در «مست عشق» جلوه‌های بصری فاجعه  است و من مانده ام چنین فیلمی که برایش هزینه شده و خارج از کشور تولید شده است چطور به جلوه‌های بصری توجه نداشته است که این یک موضوع بسیار بسیار عجیب است. 

وی تصریح کرد: شما فرض کنید یک ساعت از فیلم گذشته اما هنوز درام شکل نگرفته است و مخاطب متوجه نمی‌شود که قرار است چه داستانی را دنبال کند و  نمی‌داند داستان مرگ شمس را دنبال کند یا داستان عشق علاءالدین به دختر  مولانا و یا قصه زندگی مولانا را دريابد. تنها یک روایت کلاسیک و خطی می‌توانست کمک شایانی به روند فیلم و ارتباط گیری مخاطب با اثر کند اما آنقدر فیلمنامه ناقص بود که با فلش بک‌های پی در پی و  آمدن به زمان حال نمی‌تواند مخاطب را جذب کند. 

فکر نمی‌کردم «مست عشق» دچار پراکنده گویی باشد

 منتظری منتقد سینما گفت: همچنین یک نکته‌ای که دوست دارم بگویم این است که از مسائلی که باعث شد خود من به سینما بروم و وقت بگذارم این بود که فکر می‌کردم حسن فتحی با توجه به آثار خوبی که در کارنامه هنری اش دارد، یک درام پرداز متبحری است؛ فکر نمی‌کردم چنین اثری را ببنیم که اینقدر دچار پراکنده گویی باشد.

وی  درباره آمار گیشه و جذب مخاطبان ادامه داد: من فکر می‌کنم اگر بخواهیم به دلایل جذب مخاطب اشاره کنیم و بگوییم چرا این فیلم پر فروش شده است، چند مسئله داریم. یک اینکه داستان شمس و مولاناست، اصولا اساتید و بزرگان ادبی و مفاخر فرهنگی، هنری، نظامی و سیاسی مورد توجه هستند و  مخاطب خاص خود را دارند و برای مردم جالب است که داستان شمس و مولانا را ببینند. مورد بعدی اینکه کسانی مانند پارسا پیروزفر و شهاب حسینی قاعدتا هنوز برای بخشی از جامعه اهمیت دارند و  بخشی از مخاطبان برای این افراد به سینما می‌روند. ضمنا هفت نفر از بازیگران مست عشق ترک هستند و سریال‌های ترکی فارسی زبان توانسته بخشی از مردم را علاقه‌مند به سریال‌های ترکی کند و مردم علاقه مند باشند که بروند چنین اثری را از پرده سینما ببنید. چهارمین نکته این است که مردم سابقه خوبی از کارهای تاریخی آقای فتحی دارند و این باعث می‌شود که مردم این اثر را خارق العاده ببنیند و به تماشای آن بنشینند. نکته مهم بعدی این است که تولید مشترک با دیگر کشورها که اصولا از نظر فرهنگی نزدیک به هم هستیم، همیشه می‌تواند جذاب باشد.

این منتقد افزود: همه این موارد که ذکر کردم توانسته‌ است دست به دست هم بدهد و فیلم را پرفروش کند اما این پرفروش شدن فیلم  اصلا مهم نیست زیرا مدت‌ها است که سینمای ایران به طور بیمارگونه ای اسیر عدد و رقم و فروش شده است و این به این دلیل است که یک سری از مدیران فرهنگی خواسته اند یکی سری آمار را ارائه کنند و اوضاع و احوال سینمای را خوب نشان دهند. این درحالی است که اوضاع و احوال سینما فوق‌العاده خراب است و  فیلم سینمایی «مست عشق» ثابت می‌کند که هر فروش بالایی دلیل بر کامل بودن یک اثر نیست.

جسارت فیلمسازان برای به تصویر کشیدن زندگی بزرگان!

منتظری عنوان کرد: نکته مهم تری دارم که  خیلی برایم اهمیت دارد و حقیقتا دلم می‌سوزد این است که این ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های مهممان را از دست می‌دهیم و شما فرض کنید در جشنواره گذشته فیلم فجر دست بر روی بسیاری از بزرگان و مفاخر گذاشتیم و فیلم‌های فوق‌العاده دم دستی از آن عزیزان تولید کردیم و متاسفانه مست عشق نيز همین است و  ظرفیت مهمی مانند شمس و مولانا به هدر می‌رود که هیچ حدی برایشان نمی‌توان متصور شد. من نمی‌دانم فیلمسازان ما چطور به خودشان اجازه می‌دهند که سردستی بیایند زندگی بزرگان را به مبتذل‌ترین و نگران کننده ترین شکل به تصویر بکشند و واقعا چه کسی، چه مسئول، چه نهاد و چه ارگانی باید جلوی چنین اتفاقی را بگیرد؟ به هرحال می‌توانم در یک جمله بگویم که یک پول بسیار زیادی به هدر رفته و یک اثر بدون پروداکشن ساخته شده است که قطعا به هیچ عنوان نمی‌تواند در آثار تاریخی سینمای ایران به ماندگاری برسد.

وی بیان کرد: در رابطه با وقایع یا اتفاقات تاریخی مثلا همچنان جنگ نفت‌کش های محمد بزرگ‌نیا را اسم می‌بریم و قطعا توفان شن جواد شمقدری در ذهنمان می‌آید اما واقعا مست عشق فیلمی نیست که یک دهه بعد کسی از آن فکت بیاورد و از آن به عنوان فیلمی یاد کند که در زمانی تولید و اکران شد.

این منتقد سینما افزود: یک اثر زمانی در ذهن می‌ماند که یک داستان فوق العاده داشته باشد و یا کارگردانی قوی داشته باشد و یا بازی‌های فوق العاده ای را ببینیم.  برای مثال در این فیلم از اسم بهرام رادان استفاده شده است اما حقیقتا، واقعا و انصافا ما از این بازیگران بازی‌های درخشان تری را دیدیم که مست عشق نمی‌تواند حتی در رتبه دهم چنین فیلم‌هایی جای بگیرد؛ حتی مست عشق در کارنامه خود آقای فتحی هم  نمی‌تواند فیلم قابل تاملی محسوب شود. پس چطور می‌توانیم توقع داشته باشیم که چنان فیلمی برای مخاطب ماندگار شود! نه چنین اثری تنها برای سرگرمی است. پیش از این مد بود که برای دیدن  فیلم‌های کمدی و خنده به سینما می‌رفتند اما اکنون اینگونه نیست. مست عشق نه در کارنامه هنری بازیگران و نه در کارنامه کاری کارگردانش اثر قابل قبولی نیست، پس نمی‌توانیم انتظار داشته باشیم که چنین کاری در ذهن مخاطب ماندگار شود.

دوبله «مست عشق» سطحی است

منتظری کارشناس سینما گفت: بخش عمده این فیلم بازیگران ترک ‌زبان دارد اما دوبله این کار خیلی سطحی است. ما سریال‌های ترکی با دوبله‌های خوب داشتیم اما این دوبله به چهره و کلا بازی بازیگر نمی‌نشیند و این موضوع غیر قابل باور است. نمی‌خواهم بگویم این فیلم آسیب است اما آسیب هم می‌تواند از دو منظر باشد؛ یک اینکه آن پتانسیل مهم مفاخر و بزرگان  را زیر سوال می‌برد و دوم اینکه مردم را بیشتر از فیلم‌های تاریخی دور می‌کند که این خیلی بد است اما اینکه بخواهم بگویم این فیلم به سینمای ایران آسیب زد نه اینگونه نیست، زیرا آنقدر فیلم‌های بد دیدیم که این اثر آنقدر هم بد نیست.

وی درباره مجوز فیلمنامه «مست عشق» و دیگر آثار بیان کرد: من واقعا برای شورای محترم فیلمنامه، شورای پروانه ساخت و پروانه نمایش تاسف می‌خورم و متاسفم که نمی‌دانم واقعا به چه چیزی نظر می‌دهند؟ و آیا واقعا بحث ممیزی فیلم‌ها برایشان مهم است؟ و آیا بخش کیفیت فیلمنامه ام برایشان مهم است که مجوزی که فیلمنامه می‌گیرد یک کار خوب و ارزشمندی باشد؟ واقعا دلم می‌خواهد یک روزی پاسخگو باشند و اساس مجوز دادنشان را برایمان بگویند و یک تجدید نظر بر روی رفتار شورای پروانه ساخت داشته باشیم و امیدوارم روی بحث کیفیت هم کار کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • از آمار فروش هفته گذشته چه می‌دانید؟/ پرفروش‌ترین اثر غیرکمدی
  • «مست عشق» فیلم قابل قبولی نیست/ فروش بالا نمی‌تواند دلیل بر کامل بودن یک اثر باشد
  • رابطه این فیلم با ماجرای قتل بابک خرمدین | اسم فیلم را عوض کردم تا...
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • رکورد فروش روزانه سینما شکسته شد
  • استقبال بیش از ۱۸ هزار مخاطب از سینما‌های تصویر شهر
  • بدترین فیلم‌های ترسناک تاریخ سینما!
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • از سینمای متفکر به فیلم های کمدی رسیدیم
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»